Trinity Seven Epizoda 12 KRAJ

Trinity Seven Epizoda 12 KRAJ
0.0 Iz 5 / 0 Glasova

  • Žanr: Akcija, Harem, Magija, Šonen, Romansa, Škola
  • Godina: 2014
  • Kategorija: Trinity Seven

Jednog dana, žarko crveno sunce je prestalo da sija, izazivajući razorni fenomen uništenje Arata Kacuginog grada i nestanak stanovika. Međutim, nije sve izgubljeno; koristeći čarobini grimorijum koji mu je dala njegova rođaka i prijateljica iz detinjstva Hiđiri Kacuga, Aratin svet je veštački rekonstruisan.

Da bi istražila ovaj fenomen, Lilit Asami se pojavljuje ispred Arate, čiji se veštatčki svet iznenada raspada. Data su mu dva izbora: da preda knjigu ili da umre. Međutim Arata bira treću opciju upisivanje u tajnu magičnu školu Kraljevsku akademiju Biblija, gde ga čekaju drugih šest magičnih korisnika. Zajedno sa Lilit, tih šestoro formiraju Trojstvo sedmorke, elitu škole koja učvršćuje svoju vlastitu snagu i veštinu.

Sa ambicijom da spasi Hiđiri i uz pomoć svojih novih prijatelja, Aratu ne sprečava ništa da spasi svoj voljeni grad i vrati svoju najbolju prijateljicu.


Odaberite Server za pokretanje epizode.Ako određena epizoda nije u funckiji molim to da prijavite na facebook stranici ili chatu.